Skip to main content

Luyten, uw partner voor de airconditioningsystemen van Mitsubishi

Bekende Mitsubishi-kwaliteit

Als koeltechnicus en installateur van airco en warmtepompen bent u ongetwijfeld vertrouwd met de kwaliteiten van Mitsubishi Airco, een van de grootste fabrikanten van airconditioningsystemen van de wereld. Het merk staat voor Japanse topklasse die tegemoetkomt aan al uw eisen op het gebied van comfortabele airco, met innovatieve technologie en een modern design. Het assortiment omvat splitsystemen, multi-splitsystemen, multi-systemen VRF en lucht-water warmtepompen.

Kortom, alles wat u nodig hebt om voor uw klanten een hoogwaardig airco- en/of verwarmingscomfort te verzekeren.

Ervaring die u ten goede komt

Om u van dienst te zijn terwijl u aan uw klanten een onberispelijke aircoservice verstrekt, zet het Luyten-team meer dan 35 jaar ervaring in met het assortiment airconditioning van Mitsubishi Heavy Industries. Als groothandel, invoerder en verdeler voor België en het Groothertogdom Luxemburg staan we u graag bij.

Die rijke ervaring deelt het Luyten-team graag met u als airco-installateur. We zorgen zowel voor technische ondersteuning (technisch advies, opleidingen, projectstudies, thermische balans) als voor commerciële ondersteuning (documentatie, showkit voor beurzen, promotiemateriaal, bijstand bij mailings en advertenties).

5 jaar
garantie

Gratis
transport

24u.
leveringstermijn

Voor promo's:
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Uw voordelen als installateur

Bij Luyten geniet u als installateur van tal van unieke voordelen.

  • Snelle levering — Als invoerder heeft Luyten een ruime voorraad toestellen, waardoor we u een razendsnelle levering kunnen garanderen, binnen de 24 uur.

  • Gratis levering — De levering is gratis, het transport naar uw leveringsadres is in de prijs inbegrepen.

  • Garantie — Als verdeler en invoerder zorgen we voor een ijzersterke garantie en een onberispelijke service na verkoop.

  • Assistentie — Wij staan u graag bij: vooraf met berekeningen van de koel- en verwarmingslasten, de selectie van de meest geschikte toestellen, tijdens de installatie met technische informatie en voor grotere installaties bij de ingebruikname met een expert die gratis ter plaatse komt.